Připravili jsme pro Vás novou sekci CESTUJ S NÁMI. Tašky, visačky na kufr, brýle, klobouky ... vše pěkně připraveno na dovolenou!

Jsme součástí Řemeslného akcelerátoru IMPACT HUB

Ráda bych s vámi sdílela skvělou zprávu - jsme nově součástí projektu řemeslného akcelerátoru v podnikatelském inkubátoru IMPACT HUB OSTRAVA!

230306-185209-IMG_0300_prw  230306-185118-IMG_0295_prw

 

Práce by měla být zábava a něco, co vás baví a naplňuje. A já jsem jedním z těch šťastných lidí, kteří mají tu možnost, že se své práce zcela oddají a každý den se těší na nové výzvy. A teď jsem ještě více nadšená, protože můj projekt se stal součástí ŘEMESLNÉHO AKCELERÁTORU IMPACT HUB.

Řemeslný akcelerátor je projekt zaměřený na rozvoj řemeslníků a podnikání v oblasti řemesel. Jde o platformu, která pomáhá řemeslníkům získávat nové zkušenosti, zlepšovat své řemeslné dovednosti a rozvíjet své podnikání. V rámci akcelerátoru budeme mít přístup k odborným mentorům a lektorům, kteří nám pomohou zdokonalovat naše řemeslo a rozvíjet naše podnikání.

Tento projekt mi poskytuje možnost setkávat se s dalšími řemeslníky, kteří mají stejnou vášeň pro svou práci jako já. Mám možnost učit se od nich, sdílet své zkušenosti a najít nové způsoby, jak poskytovat svým zákazníkům ještě lepší služby a produkty.

 

Jsem velmi vděčná za tuto úžasnou příležitost a těším se na to, co mi ŘEMESLNÝ AKCELERÁTOR IMPACT HUB přinese. Spolupráce s IMPACT HUB OSTRAVA nám umožní získat nové zkušenosti a poznatky a posunout naše podnikání na novou úroveň.

230306-181321-IMG_9961_prw

 

Pokud vás zajímá více informací o projektu řemeslného akcelerátoru a mé spolupráci s IMPACT HUB OSTRAVA, neváhejte mne kontaktovat. Ráda se s vámi podělím o zkušenosti a postřehy a odpovím na vaše dotazy. Těším se na vaše dotazy a komentáře!

 

Petra, DARECEKNAMIRU.CZ

 

www.dareceknamiru.cz

 

www.manamana-czech.cz